Vilniaus
Vasilijaus Kačialovo gimnazija

gerasis laselis

Gruodžio 21 dieną, ketvirtadienį, mūsų gimnazijoje vyks akcija „Gerojo lašelio diena“, skirta atkreipti dėmesį į vėžiu sergančius vaikus ir palaikyti juos.

Kodėl Gerasis lašelis?

Todėl, kad akcijos iniciatorių – Lietuvos vaikų vėžio asociacijos „Paguoda“ – logotipas yra mažas žmogeliukas žaliame lašelyje, kad mes visi kartu po lašą, po gerumo lašą galime padėti vėžiu sergantiems vaikams.

Kaip vyks Gerojo lašelio diena?

  • Gruodžio 21 dieną mokiniai gali ateiti be uniformos, pasipuošę atributu -  žalios spalvos drabužiu - arba turėdami bet kokį žalią aksesuarą ar kitą akcentą.

  • Taip pat šią dieną gimnazijoje vyks tradicinė Kalėdų mugė. Mes renkame daiktus - gali būti geros būklės žaislai, kanceliariniai reikmenys, knygos, papuošalai, aksesuarai, indai, suvenyrai, figūrėlės, rankų darbo gaminiai ir t.t. - tai, ko jau nereikia, bet gaila išmesti. Juk kiekvienas namuose turime tokių daiktų, tai tegul jie tarnauja geriems tikslams. Viską galima atnešti iki gruodžio 20 dienos į 352 ar 111 kabinetą.

  • Pinigai, surinkti mugės metu, bus perduoti asociacijai „Paguoda“, o vėliau bus skiriami Vaikų onkohematologijos centro Santaros klinikose laisvalaikio zonai įrengti.

  • Dar akcijos organizatoriai kviečia nusifotografuoti vieniems, su draugais, su klase ir įdėti nuotraukas tinkle Facebook (https://www.facebook.com/paguoda.lt) ir paskelbti, kad Jūs jau prisijungėte prie akcijos ir raginate tai daryti kitus!

  • Daugiausiai paaukojusios trys mokyklos bus apdovanotos specialiais prizais.

Tėvų linija

Tėvų linija

Nuorodos