Vilniaus
Vasilijaus Kačialovo gimnazija

Gruodžio 5 d., Tarptautinę Savanorių dieną, mūsų gimnazijos mokytojai ir mokiniai atliko daug gerų ir naudingų darbų. I C klasė sumeistravo nemažai lesyklėlių ir pakabino jas miške netoli mokyklos. III D klasė padėjo sutvarkyti pagalbines Rusų dramos teatro patalpas, II D, I B ir III A klasės išbandė savo jėgas kaip auklėtojų pagalbininkai vaikų darželiuose LOKIUKAS, PRIE PASAKŲ PARKO ir VAIVORYKŠTĖ.

IV A klasė padėjo prižiūrėti benamius gyvūnus prieglaudoje SOS GYVŪNAI, o II E ir III F klasės – prieglaudoje LESĖ. I F klasė papuošė Kalėdoms GENIO pradinės mokyklos patalpas. Šventiniai atvirukai, pagaminti II C, I D ir I E klasių mokinių, laukia savo adresatų. Netgi mūsų mažiausieji, penktokai, įsitraukė į labdaringą veiklą – piešė plakatus. Ir dar daug daug gerų, nuoširdžių, naudingų darbų šią dieną buvo atlikta – už tai dėkojame mūsų gimnazijos bendruomenei.

Niekada nebus per daug gerų darbų – ypač mūsų laikais, kai tiek daug egoizmo, savanaudiškumo. Turbūt todėl savanoriams ir yra skirta tokia diena.

Tėvų linija

Tėvų linija

Nuorodos