Vilniaus
Vasilijaus Kačialovo gimnazija

Naujų mokslo metų pradžios proga Vilniaus Vasilijaus Kačialovo gimnazija savo bendruomenei dovanoja naują interneto svetainės versiją!

Naujoje svetainės versijoje Jūs rasite dar daugiau naudingos informacijos apie mokyklą, jos darbuotojus, mokinius. Visada laiku būsite informuoti apie svarbius renginius. Duomenų bazėje pamatysite visų mokinių ir mokytojų sąrašus, jų pamokų tvarkaraščius. Nuotraukų galerijoje rasite daugybę nuotraukų iš mokyklos gyvenimo. Kasdien svetainėje bus skelbiamos tų mokinių ir mokytojų pavardės, kurie švenčia arba ruošiasi švęsti gimimo dieną.

Kviečiame aktyviai bendrauti forume, kur galėsite padiskutuoti bet kokia Jums svarbia tema, dalyvauti svetainėje vykstančiose apklausose. Visus lankytojus kviečiame dalyvauti intelekto žaidime, kuriame galėsite ne tik patikrinti savo žinias, bet ir įgyti naujų bei laimėti prizų!

Svetainėje visa informacija pateikiama lietuvių ir rusų kalbomis. Pasirinkite norimą kalbą ir svetainė bus rodoma Jūsų pasirinkta kalba.

Kad galėtumėte naudotis visomis svetainės galimybėmis, Jums reikės užsiregistruoti. Registruoti vartotojai galės kurti savo asmeninius svetainės puslapius, nuotraukų galerijas bei privačiai bendrauti su kitais svetainės lankytojais.

Linkime Jums gero naršymo!

Tėvų linija

Tėvų linija

Nuorodos